Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4620
Title: Інноваційні технології заморожених комбінованих сирково-рослинних десертів на основі сколотин та каротиноїдних добавок
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Архіпов, О. С.
Руда, Л. В.
Keywords: БАР;молочно-рослинні сиркові десерти;сколотини;каротиноїдні добавки;імуномодулююча дія;молочна промисловість
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Архіпов О. С., Руда Л. В. Інноваційні технології заморожених комбінованих сирково-рослинних десертів на основі сколотин та каротиноїдних добавок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 34-41.
Abstract: Науково обґрунтовано та розроблено нові види заморожених комбінованих молочно-рослинних сиркових десертів із використанням сколотин та каротиноїдних добавок. Розроблено технологію та рецептурний склад нових заморожених комбінованих сирково-рослинних десертів, які відрізняються від аналогів високим вмістом БАР, амінокислотним складом, імуномодулюючою дією та рекомендовані для впровадження на підприємствах молочної промисловості.
Scientifically sound and developed new types of combined frozen cottage cheese and vegetable-based desserts, buttermilk and carotenoid supplements. The technology and recipe composition, the new combined cottage cheese and vegetable desserts that differ from the amino acid analogs rich, high-BAR and also have immunomodulatory effects and are recommended for implementation in the dairy industry.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4620
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_7.pdf224.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.