Skip navigation
logo sbtu repo
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
01. Науково-методична діяльність співробітників ДБТУ
02. Автореферати дисертацій
03. Дисертації
04. Кваліфікаційні роботи
05. Наукові видання ДБТУ
06. Матеріали наукових конференцій
07. Матеріали студентських конференцій
08. Охоронні документи
09. Каталог інноваційних розробок
10. Звіти про НДР
11. Наукова бібліотека ДБТУ
12. Всеукраїнський конкурс "Кращий вітчизняний товар року"
13. Газети
14. Публікації до 90-річчя ХТЗ
15. Літопис університету
16. Україна. Війна. (2022)
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 21-30 из 112.
назад
1
2
3
4
5
6
...
12
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2013-10-25
Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Гурський, Петро Васильович
;
Крапівницька, Ірина Олексіївна
;
Чуйко, Людмила Олексіївна
;
Чаговець, Вікторія Віталіївна
;
Чаговець, Любов Олексіївна
;
Бідюк, Дмитро Олегович
;
Перцевой, Микола Федорович
;
Обозна, Маргарита Василівна
;
Власов, Олександр Веніамінович
;
Снєгур, Фаріда Мухамедівна
;
Хомічак, Любомир Михайлович
;
Борисова, Аліна Олексіївна
;
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
;
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
2013-10-25
Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Гурський, Петро Васильович
;
Снєгур, Фаріда Мухамедівна
;
Борисова, Аліна Олексіївна
;
Обозна, Маргарита Василівна
;
Хомічак, Любомир Михайлович
;
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
;
Чаговець, Вікторія Віталіївна
;
Чаговець, Любов Олексіївна
;
Крапівницька, Ірина Олексіївна
;
Власов, Олександр Веніамінович
;
Бідюк, Дмитро Олегович
;
Перцевой, Микола Федорович
;
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
2013-10-25
Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Гурський, Петро Васильович
;
Власов, Олександр Веніамінович
;
Снєгур, Фаріда Мухамедівна
;
Крапівницька, Ірина Олексіївна
;
Чаговець, Вікторія Віталіївна
;
Чаговець, Любов Олексіївна
;
Перцевой, Микола Федорович
;
Хомічак, Любомир Михайлович
;
Бідюк, Дмитро Олегович
;
Борисова, Аліна Олексіївна
;
Обозна, Маргарита Василівна
;
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
;
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
2014-05-26
Напівавтоматизований текстурометр для визначення структурно-механічних показників харчових продуктів
Шаніна, Ольга Миколайовна
;
Гурський, Петро Васильович
;
Прасол, Дмитро Юрійович
;
Бідюк, Дмитро Олегович
;
Кульомін, Леонід Георгійович
;
Цопа, Олександр Іванович
;
Ганшин, Дмитро Геннадійович
2014
Промислові технології переробки м'яса, молока та риби
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Терешкін, Олег Георгійович
;
Гурський, Петро Васильович
;
Ладика, Володимир Іванович
;
Янчева, Марина Олександрівна
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Саєнко, Сергій Юрійович
;
Хомічак, Любомир Михайлович
2022-09-14
Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного
Перцевий, Федір Всеволодович
;
Гурський, Петро Васильович
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Гринченко, Наталя Геннадіївна
;
Маяк, Ольга Анатоліївна
;
Іващенко, Сергій Григорович
;
Маренкова, Тетяна Іванівна
;
Діхтярь, Альона Миколаївна
;
Котляр, Олег Володимирович
2022-09-28
Спосіб отримання пастили білкової
Даюб, Антанус
;
Перцевий, Федір Всеволодович
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Гурський, Петро Васильович
;
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Желєва, Тетяна Сергіївна
;
Колеснікова, Марина Борисівна
;
Юрченко, Світлана Леонідівна
;
Черемська, Тетяна Володимірівна
;
Янчик, Марія Володимирівна
2022-09-14
Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного
Перцевий, Федір Всеволодович
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Гурський, Петро Васильович
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Гринченко, Наталя Геннадіївна
;
Іващенко, Сергій Григорович
;
Маяк, Ольга Анатоліївна
;
Кравченко, Сергій Ігорович
;
Діхтярь, Альона Миколаївна
;
Котляр, Олег Володимирович
2022-09-14
Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного
Гурський, Петро Васильович
;
Перцевий, Федір Всеволодович
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Гринченко, Наталя Геннадіївна
;
Маяк, Ольга Анатоліївна
;
Іващенко, Сергій Григорович
;
Діхтярь, Альона Миколаївна
;
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Котляр, Олег Володимирович
2022-09-28
Спосіб отримання пастили
Даюб, Антанус
;
Перцевий, Федір Всеволодович
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Гурський, Петро Васильович
;
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Желєва, Тетяна Сергіївна
;
Юрченко, Світлана Леонідівна
;
Колеснікова, Марина Борисівна
;
Черемська, Тетяна Володимірівна
;
Янчик, Марія Володимирівна
Просмотр
Автор
81
Бідюк, Дмитро Олегович
75
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
60
Перцевой, Федір Всеволодович
51
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
47
Перцевий, Федір Всеволодович
44
Крапівницька, Ірина Олексіївна
44
Перцевой, Микола Федорович
37
Перцевий, Микола Федорович
34
Поліщук, Галина Євгеніївна
33
Борисова, Аліна Олексіївна
.
дальше >
Тема
2
flour
2
желатин
2
ксантан
1
absorption band
1
aspic formation
1
assimilation protein
1
biological value
1
chocolate bar
1
foam-like systems
1
foaming ability
.
дальше >
по дате выпуска
21
2020 - 2023
74
2010 - 2019
17
2006 - 2009
Has File(s)
112
true