Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13774
Title: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Authors: Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Власов, Олександр Веніамінович
Снєгур, Фаріда Мухамедівна
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Чаговець, Вікторія Віталіївна
Чаговець, Любов Олексіївна
Перцевой, Микола Федорович
Хомічак, Любомир Михайлович
Бідюк, Дмитро Олегович
Борисова, Аліна Олексіївна
Обозна, Маргарита Василівна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Issue Date: 25-Oct-2013
Citation: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 84439, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, О. В. Власов, Ф. М. Снєгур, І. О. Крапівницька, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, М. Ф. Перцевой, Л. М. Хомічак, Д. О. Бідюк, А. О. Борисова, М. В. Обозна, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек. № u 2013 03534. Заявл. 22.03.2013. Опубл. 25.10.2013, Бюл.№ 20. 5 с.
Series/Report no.: 11;84439
Abstract: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія пальмоядрова тугоплавка, як сіль плавильна використовується цитрат натрію, а для надання заданої текстури вносять розчин фурцеларану.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13774
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
84439.pdf157.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.