Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
01. Науково-методична діяльність співробітників ДБТУ
02. Автореферати дисертацій
03. Дисертації
04. Кваліфікаційні роботи
05. Наукові видання ДБТУ
06. Матеріали наукових конференцій
07. Матеріали студентських конференцій
08. Охоронні документи
09. Каталог інноваційних розробок
10. Звіти про НДР
11. Наукова бібліотека ДБТУ
12. Всеукраїнський конкурс "Кращий вітчизняний товар року"
13. Газети
14. Публікації до 90-річчя ХТЗ
15. Літопис університету
16. Україна. Війна. (2022)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 80 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
2
3
4
...
8
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2013
Можливі шляхи промислового вирощування двійчастих прісноводних молюсків роду Аnodonta для ресторанного господарства
Головко, Т. М.
;
Головко, М. П.
;
Геліх, А. О.
2013
Формування асортименту та якості фруктово-ягідних мармеладних виробів на основі дикорослих ягід
Головко, М. П.
;
Рибцева, А. А.
2013
Вивчення безпеки м’ясних виробів із кістковою добавкою
Головко, М. П.
;
Колесник, Т. Л.
;
Колесник, А. О.
;
Головко, Т. М.
2013
Підвищення обізнаності та компетентності споживачів у виборі харчових продуктів
Головко, М. П.
;
Василенко, О. О.
;
Геліх, А. О.
2013
Ринок взуття в Україні та аналіз двогодинної вологоємності натуральної шкіри
Головко, М. П.
;
Захаренко, В. О.
;
Сахедова, О. Р.
;
Циганенко, В. В.
2013
Оцінка якості нових настоянок зі зниженим токсичним ефектом
Головко, М. П.
;
Пенкіна, Н. М.
;
Колесник, В. В.
2013
Аналіз переваг харків’ян під час вибору молочної продукції
Головко, М. П.
;
Чуйко, Л. О.
;
Сорокіна, С. В
;
Акмен, В. О.
2013
Перспективи використання прісноводних двійчастих молюсків роду Anodonta в ресторанному господарстві
Головко, М. П.
;
Головко, Т. М.
;
Геліх, А. О.
2012
Стан та проблеми розвитку книговидання в Україні
Головко, М. П.
;
Кіптела, Л. В.
;
Сорокіна, С. В.
;
Акмен, В. О.
2012
Дослідження впливу напівфабрикату білково-мінерального на вологозв’язуючі властивості м’ясних фаршів
Головко, М. П.
;
Серік, М. Л.
;
Полупан, В. В.
Discover
Author
26
Головко, Т. М.
12
Полупан, В. В.
11
Колесник, В. В.
9
Геліх, А. О.
9
Пенкіна, Н. М.
8
Акмен, В. О.
8
Серік, М. Л.
7
Колесник, Т. Л.
7
Применко, В. Г.
7
Чуйко, М. М.
.
next >
Subject
6
напівфабрикат кістковий харчовий ...
4
макаронні вироби
2
молюски
2
прісноводні молюски
2
якість
1
Anodonta
1
алкогольна продукція
1
БАР
1
биточки «По-слобожанськи»
1
брусниця
.
next >
Date issued
12
2020 - 2023
64
2010 - 2019
4
2009 - 2009
Has File(s)
80
true