Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 64701-64710 of 64996 (Search time: 0.044 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2025Еволюційне становлення інформаційних систем облікуМатюха, М. М.
2025The role of financial controlling in modern organizationsMoskalenko, V. M.
2024Розроблення проєкту технології сирників з використанням зеленої гречаної крупи та її упровадження у спеціалізованому цеху з виробництва напівфабрикатівДіхтярь, Альона Миколаївна; Скорик, Анастасія Олегівна; Державний біотехнологічний університет
2024Розроблення проєкту комплексного закладу ресторанного господарства слобожанської кухні «Корчма» у м. ЧеркасиЧорна, Ніна Вікторівна; Шабрат, Яна Сергіївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення проєкту технології кулінарних виробів на основі зернобобових для впровадження в меню веган-кафеДіхтярь, Альона Миколаївна; Шишкін, Олег Геннадійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення проєкту технології виробів з січеної маси птиці дієтичного спрямування та її впровадження в ресторані «Пузата хата»Пивоваров, Євген Павлович; Венжега, Катерина Михайлівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення проєкту технології ковбасок для хот-догів та її впровадження в умовах вуличного харчуванняПивоваров, Євген Павлович; Цвіркун, Людмила Валеріївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення проєкту технології кисло-молочних напоїв з використанням про-дуктів переробки чорної смородини та мигдалю та їх упровадження у мережі ЗРГСерік, Максим Леонідович; Завірюхіна, Анастасія Володимирівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення проєкту технології кексів глазурованих з наповнювачами та її упровадження для кав’яреньДейниченко, Григорій Вікторович; Веретільник, Еліза Вячеславівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення проєкту технології бісквітних напівфабрикатів для кафе-кондитерськихРадченко, Анна Едуардівна; Цибульник, Надія Вячеславівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії