Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 62951-62960 of 63004 (Search time: 0.047 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Інновації в технології отримання заморожених ягід та дрібнодисперсного замороженого пюре з них для оздоровчого харчуванняПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Кіпенко, Г. В.
2015Вивчення якості нових видів молочно-рослинних десертів із використанням наноструктурованого пюре з ягідПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Кіпенко, Г. В.
2015Вивчення процесів кріомеханохімії під час кріогенного подрібнення та заморожування грибів шампіньйонівПавлюк, Р. Ю.; Маціпура, Т. С.; Кись, В. В.
2015Вплив продуктів переробки зародків вівса та кукурудзи на процес дозрівання пшеничного тістаОлійник, С. Г.; Степанькова, Г. В.; Кравченко, О. І.
2015Розробка гомогенізованих оздоровчих сиркових продуктів, збагачених дрібнодисперсними каротиноїдними добавкамиПавлюк, Р. Ю.; Глубокий, Д. О.
2015Розробка інуліновмісних наноструктурованих добавок із топінамбураПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Балабай, К. С.; Лосєва, С. М.
2024Щодо врахування пом'якшуючих та обтяжуючих покарання обставин при його призначенні за вчинення діяння, передбаченого ст. 270 КК України «Порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки»Коваленко, Олена Олександрівна; Плотнікова, Аліна Володимирівна
2015Використання знежиреного термічно обробленого борошна амаранту в технології безглютенових кондитерських виробівКучерук, З. І.; Постнова, О. М.; Галич, А. О.
2015Перспективи використання вторинної горіхової сировини для збагачення білком борошняних виробівНовік, Г. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Лисюк, Г. М.
2015Стан і тенденції розвитку науково-інноваційної діяльностіМазуренко, І. К.; Філіпова, Л. Ю.; Крохальова, А. А.; Проноза, О. В.