Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 49321-49330 of 52659 (Search time: 0.024 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Інноваційні технології м`ясних продуктів: опорний конспект лекційЯнчева, М. О.; Желєва, Т. С.
2014Research of processes of swelling of food hydrocolloids for production of the frozen meat chopped productsZhelevа, T.; Yancheva, M.; Dyrda, Ju.; Samojlenko, S.; Hrynchenko, O.
2022Визначення впливу харчових добавок рослинного походження на функціонально-технологічні властивості м’ясних напівфабрикатів у тістовій оболонціЖелєва, Т. С.
2021Застосування в м’ясній промисловості харчових добавок та інгредієнтів на основі гідроколоїдівРозуменко, Анастасія Романівна; Желєва, Тетяна Сергіївна
2016Сучасні аспекти використання харчових волокон під час виробництва функціональних м’ясних продуктівПернеровська, А. С.; Желєва, Т. С
2023Перспективи використання горіхоплідних у складі заморожених напівфабрикатів із січеного м’ясаЖелєва, Тетяна; Калюжна, Юлія
2018Використання гідроколоїдів під час виробництва м’ясних посічених заморожених напівфабрикатівМороз, Д. Д.; Желєва, Т. С.
2020Перспективи використання фаршу м’ясного замороженого з сумішшю «Kriomeat» в сегменті HorecaЖелєва, Т. С.
2023Використання нетрадиційних видів м’ясної сировини у складі напівкопчених ковбасЖелєва, Т. С.
2021Використання крохмалю в м’ясній промисловостіЖелєва, Т. С.; Камсуліна, Н. В.