Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53245
Title: Перспективи використання фаршу м’ясного замороженого з сумішшю «Kriomeat» в сегменті Horeca
Authors: Желєва, Т. С.
Issue Date: 2020
Publisher: Прага: Oktan Print s.r.o.
Citation: Желєва Т. С. Перспективи використання фаршу м’ясного замороженого з сумішшю «Kriomeat» в сегменті Horeca. Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали I Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф., 24 квітня. Прага: Oktan Print s.r.o., 2020. С. 36-37
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53245
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
S_Donetsk_20-37-38.pdf1.03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.