Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53237
Title: | Інноваційні технології м`ясних продуктів: опорний конспект лекцій |
Authors: | Янчева, М. О. Желєва, Т. С. |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Інноваційні технології м`ясних продуктів: опорний конспект лекцій; уклад. М. О. Янчева, Т. С. Желєва. Харків: ХДУХТ, 2017. 43 с. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53237 |
Appears in Collections: | Курси лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
KL_innovatsiyni tekhnol_17.pdf | 3.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.