Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53249
Title: Сучасні аспекти використання харчових волокон під час виробництва функціональних м’ясних продуктів
Authors: Пернеровська, А. С.
Желєва, Т. С
Issue Date: 2016
Publisher: Видавець ФОП Чернявський Д. О.
Citation: Пернеровська А. С., Желєва Т. С. Сучасні аспекти використання харчових волокон під час виробництва функціональних м’ясних продуктів. Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали VII Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. Кривий Ріг: Видавець ФОП Чернявський Д. О., 2016. С. 98-99
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53249
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
S_Kharchovi dobavky_16-99-100.pdf832.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.