Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
01. Науково-методична діяльність співробітників ДБТУ
02. Автореферати дисертацій
03. Дисертації
04. Кваліфікаційні роботи
05. Наукові видання ДБТУ
06. Матеріали наукових конференцій
07. Матеріали студентських конференцій
08. Охоронні документи
09. Каталог інноваційних розробок
10. Звіти про НДР
11. Наукова бібліотека ДБТУ
12. Всеукраїнський конкурс "Кращий вітчизняний товар року"
13. Газети
14. Публікації до 90-річчя ХТЗ
15. Літопис університету
16. Україна. Війна. (2022)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-7 of 7 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021
Розробка нового покоління хлібобулочних виробів для здорового харчування з метою імунопрофілактики населення
Максимова, Н. П.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Балабай, К. С.
2021
Пряні овочі: вивчення комплексу БАР, відкриття прихованих форм ароматичних речовин, розробка кріозаморожених продуктів та добавок для підприємств ресторанного господарства
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Дудник, К. В.
;
Юр’єва, О. О.
;
Погарський, О. С.
;
Балабай, К. С.
2021
Розробка нанотехнології кріозаморожених та порошкоподібних дрібнодисперсних добавок і оздоровчих продуктів з інуліновмісної сировини
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Бессараб, О. С.
;
Балабай, К. С.
;
Погарський, О. С.
2021
Розробка зеленого наноморозива для здорового харчування з використанням заморожених міксів із фруктів та овочів
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Погарський, О. С.
;
Балабай, К. С.
;
Максимова, Н. П.
2021
Вивчення впливу процесів кріомеханодеструкції на інулін та інші полісахариди топінамбура
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Бессараб, О. С.
;
Балабай, К. С.
2021
Розробка нового покоління оздоровчих білкових нанопродуктів із квасолі та пряних овочів для підприємств ресторанного господарства
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Дудник, К. В.
;
Погарський, О. С.
;
Балабай, К. С.
;
Максимова, Н. П.
2021
Новий напрямок глибокої переробки плодів та овочів в оздоровчі продукти: Серія: Інновації при переробці плодів, овочів і молока в оздоровчі продукти
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Бессараб, О. С.
;
Балабай, К. С.
;
Погарський, О.С.
;
Абрамова, Т. С.
;
Юр’єва, O. O.
;
Кравчук, Т. В.
;
Лосєва, С. М.
Discover
Author
7
Погарська, В. В.
4
Погарський, О. С.
3
Бессараб, О. С.
3
Максимова, Н. П.
2
Дудник, К. В.
1
Абрамова, Т. С.
1
Кравчук, Т. В.
1
Лосєва, С. М.
1
Погарський, О.С.
1
Юр’єва, O. O.
.
next >