Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 63
Issue Date | Title | Author(s) |
2011 | Дослідження втрати йоду за умови використання еламіну як збагачувача | Білецька, Я. О. |
2011 | Використання різних видів молочних препаратів у технологіях ковбасних виробів | Камсуліна, Н. В.; Ільдірова, С. К.; Большакова, В. А. |
2011 | Дослідження показників якості та безпечності м’ясного посіченого напівфабрикату з харчовою добавкою на основі соняшникової олії | Мурликіна, Н. В. |
2011 | Дослідження основних колориметричних параметрів ягід після холодильного зберігання | Одарченко, А. М.; Одарченко, М. С.; Бабіч, А. О.; Сюсель, О. О. |
2011 | Новий метод експертизи м’яса птиці | Одарченко, Д. М.; Одарченко, М. С.; Гасай, Є. Л.; Гордієнко, В. В. |
2011 | Використання дієтичної добавки "Шрот зародків пшениці харчовий" у технології бісквітного напівфабрикату | Самохвалова, О. В.; Касабова, К. Р.; Олійник, С. Г. |
2011 | Збагачення макаронних виробів каротиноїдами | Верешко, Н. В.; Набоков, Д. О. |
2011 | Вивчення гігроскопічних властивостей макаронних виробів, збагачених біоорганічними сполуками кальцію | Головко, М. П.; Пак, А. О.; Чуйко, М. М. |
2011 | Використання магнетиту для зменшення дефіциту заліза в організмі у складі кондитерських виробів | Павлоцька, Л. Ф.; Дуденко, Н. В.; Цибань, Л. С. |
2011 | Дослідження якості заварних пряників із використанням дієтичної добавки "Клітковина ядер волоського горіха" | Лисюк, Г. М.; Шидакова-Каменюка, О. Г. |
2011 | Вплив іонів кальцію напівфабрикату кісткового харчового на перетравлюваність білків м’ясних січених виробів | Головко, М. П.; Колесник, Т. Л.; Колесник, А. О. |
2011 | Формування асортименту та якості фруктово-ягідних начинок, збагачених гемовим залізом, для борошняних кондитерських виробів | Євлаш, В. В.; Погожих, М. І.; Акмен, В. О. |
2011 | Вивчення білкового складу сирного продукту м’якого з концентратом ядра арахісу та борошном кукурудзяним | Перцевой, Ф. В.; Обозна, М. В.; Жукова, Я. Ф. |
2011 | Створення передумов для удосконалення процесу теплової обробки кулінарних виробів | Михайлов, В. М.; Дьяков, О. Г.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.; Долгих, А. В. |
2011 | Теоретичні основи процесу перемішування дрібнодисперсних систем на основі рослинної сировини | Єфремов, Ю. І.; Потапов, В. О.; Одарченко, М. С.; Михайлова, С. В. |
2011 | Економічна ефективність упровадження апарата для тендеризації м'яса за допомогою ультразвуку на м’ясопереробному виробництві | Постнов, Г. М.; Дядюк, М. А.; Чеканов, М. А. |
2011 | Розробка та впровадження в навчальний процес інтерактивних тестів із дисципліни "Механічне обладнання" | Постнов, Г. М.; Вялкіна, С. П.; Дмитревський, Д. В. |
2011 | Кінетика впливу низькочастотних ультразвукових хвиль у системі "вода–м'ясна сировина" на ефективність процесу стерилізації | Дейниченко, Г. В.; Постнов, Г. М.; Червоний, В. М.; Нечипоренко, Д. А.; Головaньова, С. П. |
2011 | Організація та технічне оснащення виробництва м’ясних напівфабрикатів | Афукова, Н. О.; Рудь, О. С. |
2011 | Розробка системи обігріву фритюрниці з проміжним теплоносієм, збагаченим вуглецевими нанотрубками | Потапов, В. О.; Семенюк, Д. П.; Петренко, О. В.; Шевченко, С. О. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 63