Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5321
Title: | Створення передумов для удосконалення процесу теплової обробки кулінарних виробів |
Authors: | Михайлов, В. М. Дьяков, О. Г. Бабкіна, І. В. Шевченко, А. О. Долгих, А. В. |
Keywords: | теплова обробка кулінарних виробів;напівфабрикати |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Михайлов В. М., Дьяков О. Г., Бабкіна І. В., Шевченко А. О., Долгих А. В. Створення передумов для удосконалення процесу теплової обробки кулінарних виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 207-211. |
Abstract: | Наведено моделі зміни теплового стану харчового напівфабрикату
під час традиційного смаження, двобічного нагрівання та комбінованого способу. Визначено передумови щодо необхідності регулювання режимних параметрів нагрівання окремих шарів напівфабрикату в умовах комбінованої теплової обробки. Presented the models of change of the thermal state of food intermediate product are at the traditional frying, bilateral heating and by the combined method. Certain the pre-conditions in relation to the necessity of adjusting of regime parameters of heating of separate layers of intermediate product in the conditions of the combined thermal treatment. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5321 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (14) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_32.pdf | 157.29 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.