Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5334
Title: Використання магнетиту для зменшення дефіциту заліза в організмі у складі кондитерських виробів
Authors: Павлоцька, Л. Ф.
Дуденко, Н. В.
Цибань, Л. С.
Keywords: кондитерські вироби;борошняні вироби;магнетит;залізодефіцитна анемія
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Павлоцька Л. Ф., Дуденко Н. В., Цибань Л. С. Використання магнетиту для зменшення дефіциту заліза в організмі у складі кондитерських виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 239-244.
Abstract: Наведено сучасні дані щодо використання магнетиту у складі кулінарних виробів для збагачення їх залізом. Приведено загальну характеристику магнетиту та описано можливі шляхи його застосування при вирішенні проблеми, яка пов’язана із залізодефіцитною анемією. Виявлено найліпшу концентрацію магнетиту у борошняних виробах, що мають протианемічну дію.
The recent data on the magnetite use in the food products for the iron enrichment are presented. Is a general characteristic of magnetite and describes a possible way of using it to solve problems that are associated with iron deficiency anemia. Revealed an acceptable concentration of magnetite in the pastry with antianemic action.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5334
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_37.pdf198.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.