Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 41 по 60 из 63
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2011 | Визначення структурних характеристик ультрафільтраційної мембрани ПАН-100 | Дейниченко, Г. В.; Захаренко, В. О.; Мазняк, З. О.; Гафуров, О. В. |
2011 | ІЧ-сушіння дикорослої плодово-ягідної сировини | Кіптела, Л. В.; Плевако, В. П.; Костенко, С. М.; Постольнік, Д. В.; Загорулько, А. М. |
2011 | Визначення раціональних параметрів проведення комбінованого процесу очищення бульб картоплі | Дейниченко, Г. В; Потапов, В. О.; Терешкін, О. Г.; Дмитревський, Д. В. |
2011 | Підвищення енергоефективності систем кондиціювання повітря із застосуванням принципу акумуляції холоду | Потапов, В. О.; Мольський, С. М. |
2011 | Технологія та обладнання для виробництва швидковідновлюваних каш із використанням принципів ЗТП-сушіння | Погожих, М. І.; Пак, А. О.; Пак, А. В.; Жеребкін, М. В. |
2011 | Обґрунтування раціонального способу виробництва пастоподібних концентратів | Маяк, В. І.; Михайлов, В. М.; Ляшенко, Б. В.; Лихобаба, О. В. |
2011 | Екструзія як процес реструктурування м'ясних продуктів | Черевко, О. І.; Маяк, О. А.; Гарбузова, О. С. |
2011 | Обґрунтування стабільності структури багато-компонентних паст із дикорослої плодово-ягідної сировини | Черевко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Захаренко, В. О.; Загорулько, О. Є.; Постольнік, Д. В. |
2011 | Технологічні рішення щодо перспективних напрямів використання козиного молока | Громова, Т. Я.; Крохальова, А. А.; Туринський, В. М. |
2011 | Інформаційна технологія впливу на харчові продукти | Сокур, С. Л.; М’ячиков, О. В. |
2011 | Вплив композиції "КріоЛакт" на якісні характеристики ліпідів м’ясних заморожених посічених напівфабрикатів | Янчева, М. О.; Дроменко, О. Б.; Яковлева, Ю. В. |
2011 | Обґрунтування та розробка технології індустріальних напівфабрикатів сирних тортів (чизкейків) для закладів ресторанного господарства | Колеснікова, М. Б.; Бреславець, Т. В.; Юрченко, С. Л. |
2011 | Закономірності виділення вологи гелями для обґрунтування умов зберігання готової продукції | Мороз, О. В.; Нагорний, О. Ю.; Пивоваров, Є. П. |
2011 | Використання фітогліканів нового гібрида кукурудзи в технології хлібобулочних виробів | Лисюк, Г. М.; Тимчук, С. М.; Нєміріч, О. В. |
2011 | Стабілізація каротиноїдів у порошкоподібних добавках із використанням натуральних антиоксидантів | Погарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.; Савченко, О. О. |
2011 | Інноваційні технології натуральних вітамінних добавок із ягід та нових видів заморожених молочно-рослинних десертів | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Носіченко, Г. В.; Какадій, Ю. П.; Ізотова, Г. І. |
2011 | Нове про вплив різних технологічних чинників на трансформацію каротиноїдів у гідрофільну форму | Погарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.; Лук’янова, В. Г. |
2011 | Розробка технології наноструктурованих хлорофіловмісних добавок із зелені петрушки та кропу з використанням механодеструкції та механоактивації | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Коробець, Н. В.; Козюрін, Д. М. |
2011 | Інноваційні технології розробки нових видів морозива для оздоровчого харчування | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Берестова, А. А.; Максимова, Н. П.; Юрченко, І. С. |
2011 | Інноваційні технології соусів-дресингів для оздоровчого харчування з використанням добавок із пряних овочів і вторинної молочної сировини | Павлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В. |
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 41 по 60 из 63