Випуск 2 (14) : [63] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 41 по 60 из 63
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2011Визначення структурних характеристик ультрафільтраційної мембрани ПАН-100Дейниченко, Г. В.; Захаренко, В. О.; Мазняк, З. О.; Гафуров, О. В.
2011ІЧ-сушіння дикорослої плодово-ягідної сировиниКіптела, Л. В.; Плевако, В. П.; Костенко, С. М.; Постольнік, Д. В.; Загорулько, А. М.
2011Визначення раціональних параметрів проведення комбінованого процесу очищення бульб картопліДейниченко, Г. В; Потапов, В. О.; Терешкін, О. Г.; Дмитревський, Д. В.
2011Підвищення енергоефективності систем кондиціювання повітря із застосуванням принципу акумуляції холодуПотапов, В. О.; Мольський, С. М.
2011Технологія та обладнання для виробництва швидковідновлюваних каш із використанням принципів ЗТП-сушінняПогожих, М. І.; Пак, А. О.; Пак, А. В.; Жеребкін, М. В.
2011Обґрунтування раціонального способу виробництва пастоподібних концентратівМаяк, В. І.; Михайлов, В. М.; Ляшенко, Б. В.; Лихобаба, О. В.
2011Екструзія як процес реструктурування м'ясних продуктівЧеревко, О. І.; Маяк, О. А.; Гарбузова, О. С.
2011Обґрунтування стабільності структури багато-компонентних паст із дикорослої плодово-ягідної сировиниЧеревко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Захаренко, В. О.; Загорулько, О. Є.; Постольнік, Д. В.
2011Технологічні рішення щодо перспективних напрямів використання козиного молокаГромова, Т. Я.; Крохальова, А. А.; Туринський, В. М.
2011Інформаційна технологія впливу на харчові продуктиСокур, С. Л.; М’ячиков, О. В.
2011Вплив композиції "КріоЛакт" на якісні характеристики ліпідів м’ясних заморожених посічених напівфабрикатівЯнчева, М. О.; Дроменко, О. Б.; Яковлева, Ю. В.
2011Обґрунтування та розробка технології індустріальних напівфабрикатів сирних тортів (чизкейків) для закладів ресторанного господарстваКолеснікова, М. Б.; Бреславець, Т. В.; Юрченко, С. Л.
2011Закономірності виділення вологи гелями для обґрунтування умов зберігання готової продукціїМороз, О. В.; Нагорний, О. Ю.; Пивоваров, Є. П.
2011Використання фітогліканів нового гібрида кукурудзи в технології хлібобулочних виробівЛисюк, Г. М.; Тимчук, С. М.; Нєміріч, О. В.
2011Стабілізація каротиноїдів у порошкоподібних добавках із використанням натуральних антиоксидантівПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.; Савченко, О. О.
2011Інноваційні технології натуральних вітамінних добавок із ягід та нових видів заморожених молочно-рослинних десертівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Носіченко, Г. В.; Какадій, Ю. П.; Ізотова, Г. І.
2011Нове про вплив різних технологічних чинників на трансформацію каротиноїдів у гідрофільну формуПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.; Лук’янова, В. Г.
2011Розробка технології наноструктурованих хлорофіловмісних добавок із зелені петрушки та кропу з використанням механодеструкції та механоактиваціїПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Коробець, Н. В.; Козюрін, Д. М.
2011Інноваційні технології розробки нових видів морозива для оздоровчого харчуванняПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Берестова, А. А.; Максимова, Н. П.; Юрченко, І. С.
2011Інноваційні технології соусів-дресингів для оздоровчого харчування з використанням добавок із пряних овочів і вторинної молочної сировиниПавлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 41 по 60 из 63