Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5408
Title: Дослідження основних колориметричних параметрів ягід після холодильного зберігання
Authors: Одарченко, А. М.
Одарченко, М. С.
Бабіч, А. О.
Сюсель, О. О.
Keywords: водяні екстракти ягід;холодильне зберігання;ягідна сировина;товарознавчі властивості ягід
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Одарченко А. М., Одарченко М. С., Бабіч А. О., Сюсель О. О. Дослідження основних колориметричних параметрів ягід після холодильного зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 268-271.
Abstract: Експериментально визначено зміни основних колірних характеристик водяних екстрактів ягід у процесі холодильного зберігання. При цьому визначено вплив попередньої обробки обраним стабілізатором та часткового зневоднення ягідної сировини на її товарознавчі властивості.
Experimentally determined changes in the basic color characteristics of water extracts of berries during cold storage. It has been established the influence of pre-processing stabilizer selected and partial dehydration of berries on his merchandizing properties.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5408
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_42.pdf161.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.