Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5339
Title: Збагачення макаронних виробів каротиноїдами
Authors: Верешко, Н. В.
Набоков, Д. О.
Keywords: макаронні вироби;каротиноїди;збагачення
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Верешко Н. В., Набоков Д. О. Збагачення макаронних виробів каротиноїдами. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 250-254.
Abstract: Обґрунтовано доцільність використання наноструктурованої кріопасти (НСКП) із моркви в технології макаронних виробів. Вивчено її вплив на показники якості готових виробів. Досліджено вміст каротину у відформованих, висушених та зварених макаронних виробах.
Expediency of using nanostructured cryopaste from carrots in the technology of pasta is substantiated. Its influence on the parameters of ready products is studied. The amount of carotene in the formed, dried and boiled products is investigated.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5339
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_39.pdf154.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.