181 - "Харчові технології" (Бакалаври) : [261] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 261
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Розроблення проєкту технології кисло-молочних напоїв з використанням про-дуктів переробки чорної смородини та мигдалю та їх упровадження у мережі ЗРГСерік, Максим Леонідович; Завірюхіна, Анастасія Володимирівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення проєкту технології кексів глазурованих з наповнювачами та її упровадження для кав’яреньДейниченко, Григорій Вікторович; Веретільник, Еліза Вячеславівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення проєкту технології виробів з січеної маси птиці дієтичного спрямування та її впровадження в ресторані «Пузата хата»Пивоваров, Євген Павлович; Венжега, Катерина Михайлівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення проєкту технології бісквітних напівфабрикатів для кафе-кондитерськихРадченко, Анна Едуардівна; Цибульник, Надія Вячеславівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення проєкту технології ковбасок для хот-догів та її впровадження в умовах вуличного харчуванняПивоваров, Євген Павлович; Цвіркун, Людмила Валеріївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення проєкту технології сирників з використанням зеленої гречаної крупи та її упровадження у спеціалізованому цеху з виробництва напівфабрикатівДіхтярь, Альона Миколаївна; Скорик, Анастасія Олегівна; Державний біотехнологічний університет
2024Розроблення проєкту технології кулінарних виробів на основі зернобобових для впровадження в меню веган-кафеДіхтярь, Альона Миколаївна; Шишкін, Олег Геннадійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення проєкту комплексного закладу ресторанного господарства слобожанської кухні «Корчма» у м. ЧеркасиЧорна, Ніна Вікторівна; Шабрат, Яна Сергіївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення проєкту технології напівфабрикату тіста для вареників та її упровадження в кафе-вареничній «Балувана Галя» м. ЧеркасиОмельченко, Світлана Борисівна; Пірогова, Сніжана Станіславівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Кафедра харчових технологій в ресторанній індустріїЧеремська, Тетяна Володимирівна; Підплета, Аліна Володимирівна; Державний біотехнологічний університет
2024Розроблення проєкту технології йодовміщуючих соусів та їх впровадження у ресторанахЮрченко, Світлана Леонідівна; Онопрієнко, Євгенія Володимирівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення технології кето-продукції (на прикладі запіканок з сиру кислого) та її упровадження в кав'ярняхКолеснікова, Марина Борисівна; Московець, Ірина Володимирівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Удосконалення технології крепів та її упровадження у мережі креперійКолеснікова, Марина Борисівна; Кравець, Тетяна Василівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення проєкту технології напоїв типу «холодний чай» та їх упровадження у кав'ярніЮрченко, Світлана Леонідівна; Калашник, Марія Юріївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Удосконалення технології крокетів та її впровадження в майдані харчуванняФедак, Наталя Василівна; Іващенко, Юлія Павлівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Удосконалення технології виробництва желейно-фруктових начинок на основі драглеутворювачів білково-полісахаридної природиФощан, Андрій Леонтійович; Горленко, Поліна Сергіївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення проекту технології плодово-ягідних наповнювачів з використанням натуральних барвників компанії «Євроімпекс» та її упровадження в спеціалізованому цехуГринченко, О. О.; Бородкіна, Оксана Олександрівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Проект реконструкції приміщень будівлі кінотеатру в комплексний заклад ресторанного господарства у м. ЧеркасиЧорна, Ніна Вікторівна; Білик (Копилець), Надія Петрівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення технології соусів тривалого зберігання з використанням холоднонабухаючих крохмалів та їх упровадження в підприємствах швидкого харчуванняГринченко, О. О.; Алейнікова, Ірина Миколаївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення технології салатів з супер-фудами та упровадження Методології “конструктор салатів” для закладу шви-дкого обслуговуванняКолеснікова, Марина Борисівна; Євдокимович, Ольга Сергіївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 261