Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5156
Title: | Вплив величини магнітної індукції, розміру та маси феромагнітних частинок під час подрібнення рослинної сировини у вихровому шарі феромагнітних частинок |
Authors: | Капліна, Т. В. Миронов, Д. А. |
Keywords: | магнітна індукція;подрібнення рослинної сировини;екстрагування;шар феромагнітних частинок |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Капліна Т. В., Миронов Д. А. Вплив величини магнітної індукції, розміру та маси феромагнітних частинок під час подрібнення рослинної сировини у вихровому шарі феромагнітних частинок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 490-495. |
Abstract: | Розглянуто робочі параметри апарата ВА-100. Визначено вплив
величини магнітної індукції, маси та розміру феромагнітних частинок під час
подрібнення рослинної сировини в процесі підготовки її до екстрагування.
Визначено та подано раціональні параметри процесу. The article deals with the working parameters of the apparatus VA-100. The influence of the magnetic induction, mass and size of ferromagnetic particles in the grinding plant material during its preparation for the extraction. Determined and presented rational process parameters. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5156 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_78.pdf | 248.86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.