Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5156
Title: Вплив величини магнітної індукції, розміру та маси феромагнітних частинок під час подрібнення рослинної сировини у вихровому шарі феромагнітних частинок
Authors: Капліна, Т. В.
Миронов, Д. А.
Keywords: магнітна індукція;подрібнення рослинної сировини;екстрагування;шар феромагнітних частинок
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Капліна Т. В., Миронов Д. А. Вплив величини магнітної індукції, розміру та маси феромагнітних частинок під час подрібнення рослинної сировини у вихровому шарі феромагнітних частинок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 490-495.
Abstract: Розглянуто робочі параметри апарата ВА-100. Визначено вплив величини магнітної індукції, маси та розміру феромагнітних частинок під час подрібнення рослинної сировини в процесі підготовки її до екстрагування. Визначено та подано раціональні параметри процесу.
The article deals with the working parameters of the apparatus VA-100. The influence of the magnetic induction, mass and size of ferromagnetic particles in the grinding plant material during its preparation for the extraction. Determined and presented rational process parameters.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5156
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_78.pdf248.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.