Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2011
Випуск 2 (14)
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 51-60 of 63 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
...
3
4
5
6
7
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2011
Стабілізація каротиноїдів у порошкоподібних добавках із використанням натуральних антиоксидантів
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Максимова, Н. П.
;
Савченко, О. О.
2011
Інноваційні технології соусів-дресингів для оздоровчого харчування з використанням добавок із пряних овочів і вторинної молочної сировини
Павлюк, Р. Ю.
;
Наконечна, Ю. Г.
;
Хоменко, А. В.
;
Кострова, К. В.
2011
Інноваційні технології розробки нових видів морозива для оздоровчого харчування
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Берестова, А. А.
;
Максимова, Н. П.
;
Юрченко, І. С.
2011
Розробка технології наноструктурованих хлорофіловмісних добавок із зелені петрушки та кропу з використанням механодеструкції та механоактивації
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Коробець, Н. В.
;
Козюрін, Д. М.
2011
Нове про вплив різних технологічних чинників на трансформацію каротиноїдів у гідрофільну форму
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Максимова, Н. П.
;
Лук’янова, В. Г.
2011
Закономірності виділення вологи гелями для обґрунтування умов зберігання готової продукції
Мороз, О. В.
;
Нагорний, О. Ю.
;
Пивоваров, Є. П.
2011
Обґрунтування та розробка технології індустріальних напівфабрикатів сирних тортів (чизкейків) для закладів ресторанного господарства
Колеснікова, М. Б.
;
Бреславець, Т. В.
;
Юрченко, С. Л.
2011
Вплив композиції "КріоЛакт" на якісні характеристики ліпідів м’ясних заморожених посічених напівфабрикатів
Янчева, М. О.
;
Дроменко, О. Б.
;
Яковлева, Ю. В.
2011
Використання фітогліканів нового гібрида кукурудзи в технології хлібобулочних виробів
Лисюк, Г. М.
;
Тимчук, С. М.
;
Нєміріч, О. В.
2011
Обґрунтування стабільності структури багато-компонентних паст із дикорослої плодово-ягідної сировини
Черевко, О. І.
;
Кіптела, Л. В.
;
Захаренко, В. О.
;
Загорулько, О. Є.
;
Постольнік, Д. В.
Discover
Author
7
Павлюк, Р. Ю.
6
Погарська, В. В.
4
Потапов, В. О.
3
Захаренко, В. О.
3
Лисюк, Г. М.
3
Максимова, Н. П.
3
Одарченко, М. С.
3
Погожих, М. І.
3
Постнов, Г. М.
2
Білецька, Я. О.
.
next >
Subject
4
навчальний процес
2
БАР
2
борошняні кондитерські вироби
2
дикоросла плодово-ягідна сировина
2
дієтичні добавки
2
ЗТП-сушіння
2
козине молоко
2
макаронні вироби
2
оздоровче харчування
2
технологія хліба
.
next >
Date issued
63
2011
Has File(s)
63
true