Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 51-60 of 63 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Стабілізація каротиноїдів у порошкоподібних добавках із використанням натуральних антиоксидантівПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.; Савченко, О. О.
2011Інноваційні технології соусів-дресингів для оздоровчого харчування з використанням добавок із пряних овочів і вторинної молочної сировиниПавлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.
2011Інноваційні технології розробки нових видів морозива для оздоровчого харчуванняПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Берестова, А. А.; Максимова, Н. П.; Юрченко, І. С.
2011Розробка технології наноструктурованих хлорофіловмісних добавок із зелені петрушки та кропу з використанням механодеструкції та механоактиваціїПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Коробець, Н. В.; Козюрін, Д. М.
2011Нове про вплив різних технологічних чинників на трансформацію каротиноїдів у гідрофільну формуПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.; Лук’янова, В. Г.
2011Закономірності виділення вологи гелями для обґрунтування умов зберігання готової продукціїМороз, О. В.; Нагорний, О. Ю.; Пивоваров, Є. П.
2011Обґрунтування та розробка технології індустріальних напівфабрикатів сирних тортів (чизкейків) для закладів ресторанного господарстваКолеснікова, М. Б.; Бреславець, Т. В.; Юрченко, С. Л.
2011Вплив композиції "КріоЛакт" на якісні характеристики ліпідів м’ясних заморожених посічених напівфабрикатівЯнчева, М. О.; Дроменко, О. Б.; Яковлева, Ю. В.
2011Використання фітогліканів нового гібрида кукурудзи в технології хлібобулочних виробівЛисюк, Г. М.; Тимчук, С. М.; Нєміріч, О. В.
2011Обґрунтування стабільності структури багато-компонентних паст із дикорослої плодово-ягідної сировиниЧеревко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Захаренко, В. О.; Загорулько, О. Є.; Постольнік, Д. В.