Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2011
Випуск 2 (14)
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 21-30 of 63 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
2
3
4
5
6
...
7
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2011
Технологія та обладнання для виробництва швидковідновлюваних каш із використанням принципів ЗТП-сушіння
Погожих, М. І.
;
Пак, А. О.
;
Пак, А. В.
;
Жеребкін, М. В.
2011
Визначення структурних характеристик ультрафільтраційної мембрани ПАН-100
Дейниченко, Г. В.
;
Захаренко, В. О.
;
Мазняк, З. О.
;
Гафуров, О. В.
2011
ІЧ-сушіння дикорослої плодово-ягідної сировини
Кіптела, Л. В.
;
Плевако, В. П.
;
Костенко, С. М.
;
Постольнік, Д. В.
;
Загорулько, А. М.
2011
Підвищення енергоефективності систем кондиціювання повітря із застосуванням принципу акумуляції холоду
Потапов, В. О.
;
Мольський, С. М.
2011
Розробка системи обігріву фритюрниці з проміжним теплоносієм, збагаченим вуглецевими нанотрубками
Потапов, В. О.
;
Семенюк, Д. П.
;
Петренко, О. В.
;
Шевченко, С. О.
2011
Організація та технічне оснащення виробництва м’ясних напівфабрикатів
Афукова, Н. О.
;
Рудь, О. С.
2011
Формування асортименту та якості фруктово-ягідних начинок, збагачених гемовим залізом, для борошняних кондитерських виробів
Євлаш, В. В.
;
Погожих, М. І.
;
Акмен, В. О.
2011
Теоретичні основи процесу перемішування дрібнодисперсних систем на основі рослинної сировини
Єфремов, Ю. І.
;
Потапов, В. О.
;
Одарченко, М. С.
;
Михайлова, С. В.
2011
Вивчення білкового складу сирного продукту м’якого з концентратом ядра арахісу та борошном кукурудзяним
Перцевой, Ф. В.
;
Обозна, М. В.
;
Жукова, Я. Ф.
2011
Кінетика впливу низькочастотних ультразвукових хвиль у системі "вода–м'ясна сировина" на ефективність процесу стерилізації
Дейниченко, Г. В.
;
Постнов, Г. М.
;
Червоний, В. М.
;
Нечипоренко, Д. А.
;
Головaньова, С. П.
Discover
Author
7
Павлюк, Р. Ю.
6
Погарська, В. В.
4
Потапов, В. О.
3
Захаренко, В. О.
3
Лисюк, Г. М.
3
Максимова, Н. П.
3
Одарченко, М. С.
3
Погожих, М. І.
3
Постнов, Г. М.
2
Білецька, Я. О.
.
next >
Subject
4
навчальний процес
2
БАР
2
борошняні кондитерські вироби
2
дикоросла плодово-ягідна сировина
2
дієтичні добавки
2
ЗТП-сушіння
2
козине молоко
2
макаронні вироби
2
оздоровче харчування
2
технологія хліба
.
next >
Date issued
63
2011
Has File(s)
63
true