Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5293
Title: ІЧ-сушіння дикорослої плодово-ягідної сировини
Authors: Кіптела, Л. В.
Плевако, В. П.
Костенко, С. М.
Постольнік, Д. В.
Загорулько, А. М.
Keywords: ІЧ-сушіння;дикоросла плодово-ягідна сировина
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Кіптела Л. В., Плевако В. П., Костенко С. М., Постольнік Д. В., Загорулько А. М. ІЧ-сушіння дикорослої плодово-ягідної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 160-163.
Abstract: Подано результати дослідження процесу ІЧ-сушіння дикорослої плодово-ягідної сировини та визначено раціональні параметри та чинники, які суттєво впливають на якість отриманих продуктів.
Presents the results of research of IR – drying of wild fruits and berries and set reasonable parameters and factors that significantly affect the quality of the products.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5293
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_24.pdf187.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.