Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5293
Title: | ІЧ-сушіння дикорослої плодово-ягідної сировини |
Authors: | Кіптела, Л. В. Плевако, В. П. Костенко, С. М. Постольнік, Д. В. Загорулько, А. М. |
Keywords: | ІЧ-сушіння;дикоросла плодово-ягідна сировина |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Кіптела Л. В., Плевако В. П., Костенко С. М., Постольнік Д. В., Загорулько А. М. ІЧ-сушіння дикорослої плодово-ягідної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 160-163. |
Abstract: | Подано результати дослідження процесу ІЧ-сушіння дикорослої плодово-ягідної сировини та визначено раціональні параметри та чинники, які суттєво впливають на якість отриманих продуктів. Presents the results of research of IR – drying of wild fruits and berries and set reasonable parameters and factors that significantly affect the quality of the products. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5293 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (14) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_24.pdf | 187.13 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.