Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5290
Title: Технологія та обладнання для виробництва швидковідновлюваних каш із використанням принципів ЗТП-сушіння
Authors: Погожих, М. І.
Пак, А. О.
Пак, А. В.
Жеребкін, М. В.
Keywords: ЗТП-сушіння;каші;обладнання
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Погожих М. І., Пак А. О., Пак А. В., Жеребкін М. В. Технологія та обладнання для виробництва швидковідновлюваних каш із використанням принципів ЗТП-сушіння. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 138-145.
Abstract: На основі технологічної схеми виробництва варено-сушених круп і бобових розроблено технологію виробництва швидковідновлюваних каш. Розроблено установку для гідротермічної обробки круп із використанням принципів ЗТП-сушіння.
The process flowsheet of production of quick-cooking kasha are developed based on process flowsheet of production of boiled and dried grains and fabaceous. Equipment for hydrothermal processing of grains with application of principles of mixed heat transfer drying was developed.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5290
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_21.pdf213.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.