Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2011
Випуск 1 (13)
Випуск 2 (14)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-7 of 7 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2011
Дослідження показників якості та безпечності м’ясного посіченого напівфабрикату з харчовою добавкою на основі соняшникової олії
Мурликіна, Н. В.
2011
Формування асортименту та якості фруктово-ягідних начинок, збагачених гемовим залізом, для борошняних кондитерських виробів
Євлаш, В. В.
;
Погожих, М. І.
;
Акмен, В. О.
2011
Дослідження показників якості та безпечності напівфабрикатів для солодких страв на основі молочної та плодово-ягідної сировини
Гринченко, Н. Г.
;
Плотнікова, Р. В.
;
Пивоваров, П. П.
2011
Дослідження умов зберігання та показників якості швидковідновлювальних каш, отриманих сушінням змішаним теплопідводом
Погожих, М. І.
;
Пак, А. О.
;
Жеребкін, М. В.
2011
Визначення якості батонів нарізних звичайних, які реалізуються в торговельній мережі
Бачинська, Я. О.
;
Аліпова, Ю. П.
2011
Визначення якості томатної пасти, що реалізується в торговельній мережі Харкова
Шеломієнко, Н. В.
;
Рикова, О. І.
2011
Зміни якості жирових компонентів у майонезній продукції під час зберігання
Хацкевич, Ю. М.
;
Непочатих, Т. А.
;
Іванченко, О. С.
Discover
Author
2
Погожих, М. І.
1
Акмен, В. О.
1
Аліпова, Ю. П.
1
Бачинська, Я. О.
1
Гринченко, Н. Г.
1
Жеребкін, М. В.
1
Мурликіна, Н. В.
1
Непочатих, Т. А.
1
Пак, А. О.
1
Пивоваров, П. П.
.
next >
Subject
2
безпечність
1
«Калгем»
1
«Редгем»
1
батони нарізні звичайні
1
борошняні кондитерські вироби
1
гемове залізо
1
жирові компоненти
1
майонезні соуси
1
молочна сировина
1
м’ясні посічені напівфабрикати
.
next >
Date issued
7
2011
Has File(s)
7
true