Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-7 of 7 (Search time: 0.004 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Дослідження показників якості та безпечності м’ясного посіченого напівфабрикату з харчовою добавкою на основі соняшникової оліїМурликіна, Н. В.
2011Формування асортименту та якості фруктово-ягідних начинок, збагачених гемовим залізом, для борошняних кондитерських виробівЄвлаш, В. В.; Погожих, М. І.; Акмен, В. О.
2011Дослідження показників якості та безпечності напівфабрикатів для солодких страв на основі молочної та плодово-ягідної сировиниГринченко, Н. Г.; Плотнікова, Р. В.; Пивоваров, П. П.
2011Дослідження умов зберігання та показників якості швидковідновлювальних каш, отриманих сушінням змішаним теплопідводомПогожих, М. І.; Пак, А. О.; Жеребкін, М. В.
2011Визначення якості батонів нарізних звичайних, які реалізуються в торговельній мережіБачинська, Я. О.; Аліпова, Ю. П.
2011Визначення якості томатної пасти, що реалізується в торговельній мережі ХарковаШеломієнко, Н. В.; Рикова, О. І.
2011Зміни якості жирових компонентів у майонезній продукції під час зберіганняХацкевич, Ю. М.; Непочатих, Т. А.; Іванченко, О. С.