Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 26 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Використання кисломолочної добавки у технології виробництва ковбасних виробівПрудніков, В. Г.; Ільчук, Іван Сергійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра виробництва та стандартизації продукції тваринництва
2021Використання рослинних добавок у виробництві посічених напівфабрикатівЛисенко, Г. Л.; Ісаєв, Іван Олександрович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра виробництва та стандартизації продукції тваринництва
2021Дослідження технологічного процесу доїння корів з розробкою техніко-технологічних рішень комплектування доїльних апаратів гумоюПалій, А. П.; Довгопол, Сергій Олександрович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технологій тваринництва і птахівництва
2021Вплив термінів зберігання інкубаційних гібридних яєць кросу КОББ-500 на вихід кондиційного молоднякуШабля, В. П.; Колесник, Владислава Сергіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технологій тваринництва і птахівництва
2021Дослідження впливу рослинної сировини на якісні показники молочних продуктівЛеппа, А. Л.; Костюк, Олексій Миколайович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра виробництва та стандартизації продукції тваринництва
2021Застосування деззасобів у загальному комплексі санітарно-технологічних заходів у тваринництвіПалій, А. П.; Копійка, Анна Олексіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра санітарії, гігієни та судової ветеринарної медицини
2021Розробка технології варено-копчених ковбас за використання рослинної сировиниЛеппа, А. Л.; Луцеко, Сніжана Володимирівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра виробництва та стандартизації продукції тваринництва
2021Ефективність технології вирощування основних груп свиней породи дюрок у фермерських господарствах ДаніїГончарова, І. І.; Богачов, Дмитро Михайлович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра генетики, розведення та селекційних технологій в тваринництві
2021Продуктивні та технологічні особливості корів української чорно-рябої молочної породиЛисенко, Г. Л.; Єфимова, Анастасія Володимирівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра виробництва та стандартизації продукції тваринництва
2021Техніко-технологічні рішення з визначення якості м`яса за кольоромШигимага, В. А.; Блудова, Анастасія Олеговна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технологій тваринництва і птахівництва