Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6454
Назва: Дослідження кольоровості зефірної маси за допомогою спектрофотометричного аналізу
Автори: Дюкарева, Г. І.
Тихенко, О. Ю.
Білецька, Я. О.
Ключові слова: плодово-ягідна сировина;зефірна маса;пюре ягід;еламін;вітаміни;біологічно активні речовини (БАР);спектрофотометричний аналіз
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Дюкарева Г. І., Тихенко О. Ю., Білецька Я. О. Дослідження кольоровості зефірної маси за допомогою спектрофотометричного аналізу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 423-429.
Короткий огляд (реферат): Наведено результати дослідження вітамінів та біологічно активних речовин у плодово-ягідній сировині, досліджено залежність зміни кольору зефірної маси з еламіном від введення пюре ягід.
Resulted results of research of vitamins and biologically active matters in garden-stuffs of berries raw material, dependence of discoloration zephyr mass is investigational with elamine from the conduct of puree of berries.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6454
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_2_71.pdf237.71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.