Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6454
Назва: | Дослідження кольоровості зефірної маси за допомогою спектрофотометричного аналізу |
Автори: | Дюкарева, Г. І. Тихенко, О. Ю. Білецька, Я. О. |
Ключові слова: | плодово-ягідна сировина;зефірна маса;пюре ягід;еламін;вітаміни;біологічно активні речовини (БАР);спектрофотометричний аналіз |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Дюкарева Г. І., Тихенко О. Ю., Білецька Я. О. Дослідження кольоровості зефірної маси за допомогою спектрофотометричного аналізу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 423-429. |
Короткий огляд (реферат): | Наведено результати дослідження вітамінів та біологічно активних
речовин у плодово-ягідній сировині, досліджено залежність зміни кольору
зефірної маси з еламіном від введення пюре ягід. Resulted results of research of vitamins and biologically active matters in garden-stuffs of berries raw material, dependence of discoloration zephyr mass is investigational with elamine from the conduct of puree of berries. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6454 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (12) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_71.pdf | 237.71 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.