Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6454
Название: | Дослідження кольоровості зефірної маси за допомогою спектрофотометричного аналізу |
Авторы: | Дюкарева, Г. І. Тихенко, О. Ю. Білецька, Я. О. |
Ключевые слова: | плодово-ягідна сировина;зефірна маса;пюре ягід;еламін;вітаміни;біологічно активні речовини (БАР);спектрофотометричний аналіз |
Дата публикации: | 2010 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Дюкарева Г. І., Тихенко О. Ю., Білецька Я. О. Дослідження кольоровості зефірної маси за допомогою спектрофотометричного аналізу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 423-429. |
Краткий осмотр (реферат): | Наведено результати дослідження вітамінів та біологічно активних
речовин у плодово-ягідній сировині, досліджено залежність зміни кольору
зефірної маси з еламіном від введення пюре ягід. Resulted results of research of vitamins and biologically active matters in garden-stuffs of berries raw material, dependence of discoloration zephyr mass is investigational with elamine from the conduct of puree of berries. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6454 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (12) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_71.pdf | 237.71 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.