Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6454
Title: Дослідження кольоровості зефірної маси за допомогою спектрофотометричного аналізу
Authors: Дюкарева, Г. І.
Тихенко, О. Ю.
Білецька, Я. О.
Keywords: плодово-ягідна сировина;зефірна маса;пюре ягід;еламін;вітаміни;біологічно активні речовини (БАР);спектрофотометричний аналіз
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дюкарева Г. І., Тихенко О. Ю., Білецька Я. О. Дослідження кольоровості зефірної маси за допомогою спектрофотометричного аналізу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 423-429.
Abstract: Наведено результати дослідження вітамінів та біологічно активних речовин у плодово-ягідній сировині, досліджено залежність зміни кольору зефірної маси з еламіном від введення пюре ягід.
Resulted results of research of vitamins and biologically active matters in garden-stuffs of berries raw material, dependence of discoloration zephyr mass is investigational with elamine from the conduct of puree of berries.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6454
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_71.pdf237.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.