Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6454
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дюкарева, Г. І. | - |
dc.contributor.author | Тихенко, О. Ю. | - |
dc.contributor.author | Білецька, Я. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-07T17:57:13Z | - |
dc.date.available | 2022-09-07T17:57:13Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Дюкарева Г. І., Тихенко О. Ю., Білецька Я. О. Дослідження кольоровості зефірної маси за допомогою спектрофотометричного аналізу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 423-429. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6454 | - |
dc.description.abstract | Наведено результати дослідження вітамінів та біологічно активних речовин у плодово-ягідній сировині, досліджено залежність зміни кольору зефірної маси з еламіном від введення пюре ягід. | uk_UA |
dc.description.abstract | Resulted results of research of vitamins and biologically active matters in garden-stuffs of berries raw material, dependence of discoloration zephyr mass is investigational with elamine from the conduct of puree of berries. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | плодово-ягідна сировина | uk_UA |
dc.subject | зефірна маса | uk_UA |
dc.subject | пюре ягід | uk_UA |
dc.subject | еламін | uk_UA |
dc.subject | вітаміни | uk_UA |
dc.subject | біологічно активні речовини (БАР) | uk_UA |
dc.subject | спектрофотометричний аналіз | uk_UA |
dc.title | Дослідження кольоровості зефірної маси за допомогою спектрофотометричного аналізу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_71.pdf | 237.71 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.