Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6454
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДюкарева, Г. І.-
dc.contributor.authorТихенко, О. Ю.-
dc.contributor.authorБілецька, Я. О.-
dc.date.accessioned2022-09-07T17:57:13Z-
dc.date.available2022-09-07T17:57:13Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationДюкарева Г. І., Тихенко О. Ю., Білецька Я. О. Дослідження кольоровості зефірної маси за допомогою спектрофотометричного аналізу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 423-429.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6454-
dc.description.abstractНаведено результати дослідження вітамінів та біологічно активних речовин у плодово-ягідній сировині, досліджено залежність зміни кольору зефірної маси з еламіном від введення пюре ягід.uk_UA
dc.description.abstractResulted results of research of vitamins and biologically active matters in garden-stuffs of berries raw material, dependence of discoloration zephyr mass is investigational with elamine from the conduct of puree of berries.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectплодово-ягідна сировинаuk_UA
dc.subjectзефірна масаuk_UA
dc.subjectпюре ягідuk_UA
dc.subjectеламінuk_UA
dc.subjectвітаміниuk_UA
dc.subjectбіологічно активні речовини (БАР)uk_UA
dc.subjectспектрофотометричний аналізuk_UA
dc.titleДослідження кольоровості зефірної маси за допомогою спектрофотометричного аналізуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_71.pdf237.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.