Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 89.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Розрахунок на міцність тонкостінних елементів ємнісного обладнання переробних та харчових виробництвСичов, А. І.; Сичова, Т. О.; Манчич, В. В.
2019Наближений розрахунок вільних затухаючих коливань осцилятора з комбінованим опоромОльшанський, В. П.; Бурлака, В. В.; Сліпченко, М. В.
2019Processing of hull-less barley and naked oats into food productsSots, S.; Kustov, I.
2019Технологічні властивості зерна пшениці озимої залежно від сортових особливостейПузік, Л. М.; Ткаченко, А. С.
2019Вплив молочно-білкового концентрату сколотин на якість безглютенових кексівКравченко, Т. В.
2019Дослідження впливу борошна з зерна гібриду високоцукрової кукурудзи на властивості бісквітного напівфабрикатуПостнова, О. М.; Гагін, І. О.
2019Напрямки безвідходних технологій виробництва плодово-ягідної продукціїГузенко, В. В.; Дмитревський, Д. В.
2019Сучасні напрямки процесів переробних і харчових виробництв гравітаційний сепаратор сипких сумішейБогомолов, О. В.; Брагінець, М. В.; Мирошніченко, Д. М.; Шаповалова, А. В.; Бондарев, О. М.; Свид, П. А.; Богомолов, О. О.
2019Особливості структурних деформацій шару зернових матеріалів і їх вплив на опір зрушенняБогомолов, О. В.; Лук’янов, І. М.; Кісь-Коркіщенко, Л. В.
2019Регулювання натяжного зусилля зернових стрічкових норійЛук’янов, І. М.; Годуненко, М. Ю.; Короленко, О. Г.