Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6327
Назва: | Обґрунтування технології ковбасних виробів з використанням білковмісних наповнювачів |
Автори: | Васюта, В. М. Пасічний, В. М. Ястреба, Ю. А. |
Ключові слова: | ковбасні вироби;грибний порошкоподібний напівфабрикату;органолептичні та фізико-хімічні показники;білковмісні наповнювачі |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Васюта В. М., Пасічний В. М., Ястреба Ю. А. Обґрунтування технології ковбасних виробів з використанням білковмісних наповнювачів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 295-299. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники ковбасних
виробів, виготовлених з використанням грибного порошкоподібного
напівфабрикату. It was investigated the organoleptic and physical-chemical properties of sausages made with the mushroom powder intermediate product. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6327 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (12) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_48.pdf | 261.8 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.