Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6327
Назва: Обґрунтування технології ковбасних виробів з використанням білковмісних наповнювачів
Автори: Васюта, В. М.
Пасічний, В. М.
Ястреба, Ю. А.
Ключові слова: ковбасні вироби;грибний порошкоподібний напівфабрикату;органолептичні та фізико-хімічні показники;білковмісні наповнювачі
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Васюта В. М., Пасічний В. М., Ястреба Ю. А. Обґрунтування технології ковбасних виробів з використанням білковмісних наповнювачів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 295-299.
Короткий огляд (реферат): Досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники ковбасних виробів, виготовлених з використанням грибного порошкоподібного напівфабрикату.
It was investigated the organoleptic and physical-chemical properties of sausages made with the mushroom powder intermediate product.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6327
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_2_48.pdf261.8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.