Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6327
Название: Обґрунтування технології ковбасних виробів з використанням білковмісних наповнювачів
Авторы: Васюта, В. М.
Пасічний, В. М.
Ястреба, Ю. А.
Ключевые слова: ковбасні вироби;грибний порошкоподібний напівфабрикату;органолептичні та фізико-хімічні показники;білковмісні наповнювачі
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Васюта В. М., Пасічний В. М., Ястреба Ю. А. Обґрунтування технології ковбасних виробів з використанням білковмісних наповнювачів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 295-299.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники ковбасних виробів, виготовлених з використанням грибного порошкоподібного напівфабрикату.
It was investigated the organoleptic and physical-chemical properties of sausages made with the mushroom powder intermediate product.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6327
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (12)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_2_48.pdf261.8 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.