Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6327
Название: | Обґрунтування технології ковбасних виробів з використанням білковмісних наповнювачів |
Авторы: | Васюта, В. М. Пасічний, В. М. Ястреба, Ю. А. |
Ключевые слова: | ковбасні вироби;грибний порошкоподібний напівфабрикату;органолептичні та фізико-хімічні показники;білковмісні наповнювачі |
Дата публикации: | 2010 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Васюта В. М., Пасічний В. М., Ястреба Ю. А. Обґрунтування технології ковбасних виробів з використанням білковмісних наповнювачів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 295-299. |
Краткий осмотр (реферат): | Досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники ковбасних
виробів, виготовлених з використанням грибного порошкоподібного
напівфабрикату. It was investigated the organoleptic and physical-chemical properties of sausages made with the mushroom powder intermediate product. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6327 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (12) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_48.pdf | 261.8 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.