Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6327
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Васюта, В. М. | - |
dc.contributor.author | Пасічний, В. М. | - |
dc.contributor.author | Ястреба, Ю. А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-04T12:40:34Z | - |
dc.date.available | 2022-09-04T12:40:34Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Васюта В. М., Пасічний В. М., Ястреба Ю. А. Обґрунтування технології ковбасних виробів з використанням білковмісних наповнювачів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 295-299. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6327 | - |
dc.description.abstract | Досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники ковбасних виробів, виготовлених з використанням грибного порошкоподібного напівфабрикату. | uk_UA |
dc.description.abstract | It was investigated the organoleptic and physical-chemical properties of sausages made with the mushroom powder intermediate product. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | ковбасні вироби | uk_UA |
dc.subject | грибний порошкоподібний напівфабрикату | uk_UA |
dc.subject | органолептичні та фізико-хімічні показники | uk_UA |
dc.subject | білковмісні наповнювачі | uk_UA |
dc.title | Обґрунтування технології ковбасних виробів з використанням білковмісних наповнювачів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_48.pdf | 261.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.