Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6327
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВасюта, В. М.-
dc.contributor.authorПасічний, В. М.-
dc.contributor.authorЯстреба, Ю. А.-
dc.date.accessioned2022-09-04T12:40:34Z-
dc.date.available2022-09-04T12:40:34Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationВасюта В. М., Пасічний В. М., Ястреба Ю. А. Обґрунтування технології ковбасних виробів з використанням білковмісних наповнювачів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 295-299.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6327-
dc.description.abstractДосліджено органолептичні та фізико-хімічні показники ковбасних виробів, виготовлених з використанням грибного порошкоподібного напівфабрикату.uk_UA
dc.description.abstractIt was investigated the organoleptic and physical-chemical properties of sausages made with the mushroom powder intermediate product.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectковбасні виробиuk_UA
dc.subjectгрибний порошкоподібний напівфабрикатуuk_UA
dc.subjectорганолептичні та фізико-хімічні показникиuk_UA
dc.subjectбілковмісні наповнювачіuk_UA
dc.titleОбґрунтування технології ковбасних виробів з використанням білковмісних наповнювачівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_48.pdf261.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.