Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6327
Title: Обґрунтування технології ковбасних виробів з використанням білковмісних наповнювачів
Authors: Васюта, В. М.
Пасічний, В. М.
Ястреба, Ю. А.
Keywords: ковбасні вироби;грибний порошкоподібний напівфабрикату;органолептичні та фізико-хімічні показники;білковмісні наповнювачі
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Васюта В. М., Пасічний В. М., Ястреба Ю. А. Обґрунтування технології ковбасних виробів з використанням білковмісних наповнювачів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 295-299.
Abstract: Досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники ковбасних виробів, виготовлених з використанням грибного порошкоподібного напівфабрикату.
It was investigated the organoleptic and physical-chemical properties of sausages made with the mushroom powder intermediate product.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6327
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_48.pdf261.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.