Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6327
Title: | Обґрунтування технології ковбасних виробів з використанням білковмісних наповнювачів |
Authors: | Васюта, В. М. Пасічний, В. М. Ястреба, Ю. А. |
Keywords: | ковбасні вироби;грибний порошкоподібний напівфабрикату;органолептичні та фізико-хімічні показники;білковмісні наповнювачі |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Васюта В. М., Пасічний В. М., Ястреба Ю. А. Обґрунтування технології ковбасних виробів з використанням білковмісних наповнювачів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 295-299. |
Abstract: | Досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники ковбасних
виробів, виготовлених з використанням грибного порошкоподібного
напівфабрикату. It was investigated the organoleptic and physical-chemical properties of sausages made with the mushroom powder intermediate product. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6327 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_48.pdf | 261.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.