Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6324
Назва: | Технологічні та екологічні аспекти використання фітосиропів "Спірулекс" під час виготовлення кефірів лікувально профілактичного призначення |
Автори: | Гачак, Ю. Р. |
Ключові слова: | сиропи «Спірулекс»;збагачення йодом чи селеном;наповнювачі;солодкі кефіри лікувально-профілактичної дії |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Гачак Ю. Р. Технологічні та екологічні аспекти використання фітосиропів "Спірулекс" під час виготовлення кефірів лікувально профілактичного призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 283-288. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто можливість використання та розроблено рецептури із
сиропами «Спірулекс», збагаченими йодом чи селеном, в якості наповнювачів у
технології солодких кефірів лікувально-профілактичної дії. The possibility of using and prescribing with syrups “Spirulex, enriched by iodine and selenium” as fihings in technology of sweet kefirs with medico prophylactic direction was considered and worked out. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6324 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (12) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_46.pdf | 164.97 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.