Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6324
Title: Технологічні та екологічні аспекти використання фітосиропів "Спірулекс" під час виготовлення кефірів лікувально профілактичного призначення
Authors: Гачак, Ю. Р.
Keywords: сиропи «Спірулекс»;збагачення йодом чи селеном;наповнювачі;солодкі кефіри лікувально-профілактичної дії
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Гачак Ю. Р. Технологічні та екологічні аспекти використання фітосиропів "Спірулекс" під час виготовлення кефірів лікувально профілактичного призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 283-288.
Abstract: Розглянуто можливість використання та розроблено рецептури із сиропами «Спірулекс», збагаченими йодом чи селеном, в якості наповнювачів у технології солодких кефірів лікувально-профілактичної дії.
The possibility of using and prescribing with syrups “Spirulex, enriched by iodine and selenium” as fihings in technology of sweet kefirs with medico prophylactic direction was considered and worked out.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6324
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_46.pdf164.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.