Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6324
Название: Технологічні та екологічні аспекти використання фітосиропів "Спірулекс" під час виготовлення кефірів лікувально профілактичного призначення
Авторы: Гачак, Ю. Р.
Ключевые слова: сиропи «Спірулекс»;збагачення йодом чи селеном;наповнювачі;солодкі кефіри лікувально-профілактичної дії
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Гачак Ю. Р. Технологічні та екологічні аспекти використання фітосиропів "Спірулекс" під час виготовлення кефірів лікувально профілактичного призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 283-288.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто можливість використання та розроблено рецептури із сиропами «Спірулекс», збагаченими йодом чи селеном, в якості наповнювачів у технології солодких кефірів лікувально-профілактичної дії.
The possibility of using and prescribing with syrups “Spirulex, enriched by iodine and selenium” as fihings in technology of sweet kefirs with medico prophylactic direction was considered and worked out.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6324
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (12)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_2_46.pdf164.97 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.