Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6324
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГачак, Ю. Р.-
dc.date.accessioned2022-09-04T12:25:37Z-
dc.date.available2022-09-04T12:25:37Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationГачак Ю. Р. Технологічні та екологічні аспекти використання фітосиропів "Спірулекс" під час виготовлення кефірів лікувально профілактичного призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 283-288.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6324-
dc.description.abstractРозглянуто можливість використання та розроблено рецептури із сиропами «Спірулекс», збагаченими йодом чи селеном, в якості наповнювачів у технології солодких кефірів лікувально-профілактичної дії.uk_UA
dc.description.abstractThe possibility of using and prescribing with syrups “Spirulex, enriched by iodine and selenium” as fihings in technology of sweet kefirs with medico prophylactic direction was considered and worked out.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectсиропи «Спірулекс»uk_UA
dc.subjectзбагачення йодом чи селеномuk_UA
dc.subjectнаповнювачіuk_UA
dc.subjectсолодкі кефіри лікувально-профілактичної діїuk_UA
dc.titleТехнологічні та екологічні аспекти використання фітосиропів "Спірулекс" під час виготовлення кефірів лікувально профілактичного призначенняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_46.pdf164.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.