Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6299
Название: | Теоретичне дослідження компресійних характеристик високов'язких продуктів |
Авторы: | Маяк, В. І. Михайлов, В. М. Загорулько, О. Є. Гольцов, В. В. |
Ключевые слова: | високов'язкі продукти;цукати;компресійні характеристики |
Дата публикации: | 2010 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Маяк В. І., Михайлов В. М., Загорулько О. Є., Гольцов В. В. Теоретичне дослідження компресійних характеристик високов'язких продуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 140-145. |
Краткий осмотр (реферат): | Теоретично досліджено компресійні характеристики високов'язких продуктів. Отримано теоретичні залежності, які дозволять розраховувати зсувні характеристики цукатів в умовах їх виробництв. Theoretical investigational compression descriptions of products of ñ en hanceable viscidity. Theoretical dependences which will allow to expect descriptions of change of the candied fruits in the conditions of their production are got. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6299 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (12) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_24.pdf | 218.77 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.