Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6299
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМаяк, В. І.-
dc.contributor.authorМихайлов, В. М.-
dc.contributor.authorЗагорулько, О. Є.-
dc.contributor.authorГольцов, В. В.-
dc.date.accessioned2022-09-03T17:31:37Z-
dc.date.available2022-09-03T17:31:37Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationМаяк В. І., Михайлов В. М., Загорулько О. Є., Гольцов В. В. Теоретичне дослідження компресійних характеристик високов'язких продуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 140-145.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6299-
dc.description.abstractТеоретично досліджено компресійні характеристики високов'язких продуктів. Отримано теоретичні залежності, які дозволять розраховувати зсувні характеристики цукатів в умовах їх виробництв.uk_UA
dc.description.abstractTheoretical investigational compression descriptions of products of ñ en hanceable viscidity. Theoretical dependences which will allow to expect descriptions of change of the candied fruits in the conditions of their production are got.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectвисоков'язкі продуктиuk_UA
dc.subjectцукатиuk_UA
dc.subjectкомпресійні характеристикиuk_UA
dc.titleТеоретичне дослідження компресійних характеристик високов'язких продуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_24.pdf218.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.