Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6299
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Маяк, В. І. | - |
dc.contributor.author | Михайлов, В. М. | - |
dc.contributor.author | Загорулько, О. Є. | - |
dc.contributor.author | Гольцов, В. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-03T17:31:37Z | - |
dc.date.available | 2022-09-03T17:31:37Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Маяк В. І., Михайлов В. М., Загорулько О. Є., Гольцов В. В. Теоретичне дослідження компресійних характеристик високов'язких продуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 140-145. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6299 | - |
dc.description.abstract | Теоретично досліджено компресійні характеристики високов'язких продуктів. Отримано теоретичні залежності, які дозволять розраховувати зсувні характеристики цукатів в умовах їх виробництв. | uk_UA |
dc.description.abstract | Theoretical investigational compression descriptions of products of ñ en hanceable viscidity. Theoretical dependences which will allow to expect descriptions of change of the candied fruits in the conditions of their production are got. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | високов'язкі продукти | uk_UA |
dc.subject | цукати | uk_UA |
dc.subject | компресійні характеристики | uk_UA |
dc.title | Теоретичне дослідження компресійних характеристик високов'язких продуктів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_24.pdf | 218.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.