Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6278
Назва: | Технології хлібобулочних виробів на основі пророщеного зерна і хмельової закваски |
Автори: | Пересічний, М. І. Пересічна, С. М. Пахомська, О. В. |
Ключові слова: | пророщені зерна пшениці;хмельова закваска;технологія хлібобулочних виробів |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Пересічний М. І., Пересічна С. М., Пахомська О. В. Технології хлібобулочних виробів на основі пророщеного зерна і хмельової закваски. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 49-55. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто питання використання пророщеного зерна пшениці та
хмельової закваски в технології хлібобулочних виробів. The article considers on the question of creating technologies for producing bakery products of improved saturating value due to addition of grown wheat and hop ferment. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6278 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (12) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_10.pdf | 228.59 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.