Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6278
Назва: Технології хлібобулочних виробів на основі пророщеного зерна і хмельової закваски
Автори: Пересічний, М. І.
Пересічна, С. М.
Пахомська, О. В.
Ключові слова: пророщені зерна пшениці;хмельова закваска;технологія хлібобулочних виробів
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Пересічний М. І., Пересічна С. М., Пахомська О. В. Технології хлібобулочних виробів на основі пророщеного зерна і хмельової закваски. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 49-55.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто питання використання пророщеного зерна пшениці та хмельової закваски в технології хлібобулочних виробів.
The article considers on the question of creating technologies for producing bakery products of improved saturating value due to addition of grown wheat and hop ferment.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6278
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_2_10.pdf228.59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.