Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6278
Название: | Технології хлібобулочних виробів на основі пророщеного зерна і хмельової закваски |
Авторы: | Пересічний, М. І. Пересічна, С. М. Пахомська, О. В. |
Ключевые слова: | пророщені зерна пшениці;хмельова закваска;технологія хлібобулочних виробів |
Дата публикации: | 2010 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Пересічний М. І., Пересічна С. М., Пахомська О. В. Технології хлібобулочних виробів на основі пророщеного зерна і хмельової закваски. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 49-55. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто питання використання пророщеного зерна пшениці та
хмельової закваски в технології хлібобулочних виробів. The article considers on the question of creating technologies for producing bakery products of improved saturating value due to addition of grown wheat and hop ferment. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6278 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (12) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_10.pdf | 228.59 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.