Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6278
Название: Технології хлібобулочних виробів на основі пророщеного зерна і хмельової закваски
Авторы: Пересічний, М. І.
Пересічна, С. М.
Пахомська, О. В.
Ключевые слова: пророщені зерна пшениці;хмельова закваска;технологія хлібобулочних виробів
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Пересічний М. І., Пересічна С. М., Пахомська О. В. Технології хлібобулочних виробів на основі пророщеного зерна і хмельової закваски. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 49-55.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто питання використання пророщеного зерна пшениці та хмельової закваски в технології хлібобулочних виробів.
The article considers on the question of creating technologies for producing bakery products of improved saturating value due to addition of grown wheat and hop ferment.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6278
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (12)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_2_10.pdf228.59 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.