Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6278
Title: Технології хлібобулочних виробів на основі пророщеного зерна і хмельової закваски
Authors: Пересічний, М. І.
Пересічна, С. М.
Пахомська, О. В.
Keywords: пророщені зерна пшениці;хмельова закваска;технологія хлібобулочних виробів
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Пересічний М. І., Пересічна С. М., Пахомська О. В. Технології хлібобулочних виробів на основі пророщеного зерна і хмельової закваски. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 49-55.
Abstract: Розглянуто питання використання пророщеного зерна пшениці та хмельової закваски в технології хлібобулочних виробів.
The article considers on the question of creating technologies for producing bakery products of improved saturating value due to addition of grown wheat and hop ferment.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6278
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_10.pdf228.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.