Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6278
Title: | Технології хлібобулочних виробів на основі пророщеного зерна і хмельової закваски |
Authors: | Пересічний, М. І. Пересічна, С. М. Пахомська, О. В. |
Keywords: | пророщені зерна пшениці;хмельова закваска;технологія хлібобулочних виробів |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Пересічний М. І., Пересічна С. М., Пахомська О. В. Технології хлібобулочних виробів на основі пророщеного зерна і хмельової закваски. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 49-55. |
Abstract: | Розглянуто питання використання пророщеного зерна пшениці та
хмельової закваски в технології хлібобулочних виробів. The article considers on the question of creating technologies for producing bakery products of improved saturating value due to addition of grown wheat and hop ferment. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6278 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_10.pdf | 228.59 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.