Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6278
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПересічний, М. І.-
dc.contributor.authorПересічна, С. М.-
dc.contributor.authorПахомська, О. В.-
dc.date.accessioned2022-09-03T11:10:34Z-
dc.date.available2022-09-03T11:10:34Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationПересічний М. І., Пересічна С. М., Пахомська О. В. Технології хлібобулочних виробів на основі пророщеного зерна і хмельової закваски. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 49-55.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6278-
dc.description.abstractРозглянуто питання використання пророщеного зерна пшениці та хмельової закваски в технології хлібобулочних виробів.uk_UA
dc.description.abstractThe article considers on the question of creating technologies for producing bakery products of improved saturating value due to addition of grown wheat and hop ferment.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectпророщені зерна пшениціuk_UA
dc.subjectхмельова закваскаuk_UA
dc.subjectтехнологія хлібобулочних виробівuk_UA
dc.titleТехнології хлібобулочних виробів на основі пророщеного зерна і хмельової закваскиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_10.pdf228.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.