Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6278
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пересічний, М. І. | - |
dc.contributor.author | Пересічна, С. М. | - |
dc.contributor.author | Пахомська, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-03T11:10:34Z | - |
dc.date.available | 2022-09-03T11:10:34Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Пересічний М. І., Пересічна С. М., Пахомська О. В. Технології хлібобулочних виробів на основі пророщеного зерна і хмельової закваски. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 49-55. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6278 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто питання використання пророщеного зерна пшениці та хмельової закваски в технології хлібобулочних виробів. | uk_UA |
dc.description.abstract | The article considers on the question of creating technologies for producing bakery products of improved saturating value due to addition of grown wheat and hop ferment. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | пророщені зерна пшениці | uk_UA |
dc.subject | хмельова закваска | uk_UA |
dc.subject | технологія хлібобулочних виробів | uk_UA |
dc.title | Технології хлібобулочних виробів на основі пророщеного зерна і хмельової закваски | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_10.pdf | 228.59 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.