Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6206
Назва: Дослідження зміни показників ліпідної фракції яловичини під час дозрівання
Автори: Савінок, О. М.
Літвінова, І. О.
Ключові слова: показники ліпідної фракції;автоліз;яловичина;дозрівання м’яса
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Савінок О. М., Літвінова І. О. Дослідження зміни показників ліпідної фракції яловичини під час дозрівання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 372-377.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто питання впливу процесу автолізу на якісні показники ліпідної фракції м’яса.
The influence of the process of autolysis on the qualitative indicators of lipid fraction of meat is considered in this article.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6206
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (13)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_1_61.pdf227.81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.