Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6206
Название: Дослідження зміни показників ліпідної фракції яловичини під час дозрівання
Авторы: Савінок, О. М.
Літвінова, І. О.
Ключевые слова: показники ліпідної фракції;автоліз;яловичина;дозрівання м’яса
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Савінок О. М., Літвінова І. О. Дослідження зміни показників ліпідної фракції яловичини під час дозрівання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 372-377.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто питання впливу процесу автолізу на якісні показники ліпідної фракції м’яса.
The influence of the process of autolysis on the qualitative indicators of lipid fraction of meat is considered in this article.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6206
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (13)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_1_61.pdf227.81 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.