Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6206
Название: | Дослідження зміни показників ліпідної фракції яловичини під час дозрівання |
Авторы: | Савінок, О. М. Літвінова, І. О. |
Ключевые слова: | показники ліпідної фракції;автоліз;яловичина;дозрівання м’яса |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Савінок О. М., Літвінова І. О. Дослідження зміни показників ліпідної фракції яловичини під час дозрівання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 372-377. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто питання впливу процесу автолізу на якісні показники
ліпідної фракції м’яса. The influence of the process of autolysis on the qualitative indicators of lipid fraction of meat is considered in this article. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6206 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (13) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_61.pdf | 227.81 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.