Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6206
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Савінок, О. М. | - |
dc.contributor.author | Літвінова, І. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-01T09:00:04Z | - |
dc.date.available | 2022-09-01T09:00:04Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Савінок О. М., Літвінова І. О. Дослідження зміни показників ліпідної фракції яловичини під час дозрівання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 372-377. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6206 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто питання впливу процесу автолізу на якісні показники ліпідної фракції м’яса. | uk_UA |
dc.description.abstract | The influence of the process of autolysis on the qualitative indicators of lipid fraction of meat is considered in this article. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | показники ліпідної фракції | uk_UA |
dc.subject | автоліз | uk_UA |
dc.subject | яловичина | uk_UA |
dc.subject | дозрівання м’яса | uk_UA |
dc.title | Дослідження зміни показників ліпідної фракції яловичини під час дозрівання | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_61.pdf | 227.81 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.