Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6206
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСавінок, О. М.-
dc.contributor.authorЛітвінова, І. О.-
dc.date.accessioned2022-09-01T09:00:04Z-
dc.date.available2022-09-01T09:00:04Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationСавінок О. М., Літвінова І. О. Дослідження зміни показників ліпідної фракції яловичини під час дозрівання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 372-377.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6206-
dc.description.abstractРозглянуто питання впливу процесу автолізу на якісні показники ліпідної фракції м’яса.uk_UA
dc.description.abstractThe influence of the process of autolysis on the qualitative indicators of lipid fraction of meat is considered in this article.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectпоказники ліпідної фракціїuk_UA
dc.subjectавтолізuk_UA
dc.subjectяловичинаuk_UA
dc.subjectдозрівання м’ясаuk_UA
dc.titleДослідження зміни показників ліпідної фракції яловичини під час дозріванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (13)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_1_61.pdf227.81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.