Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60483
Title: Вплив температури та відносної вологості на вуглеводно-амілазний комплекс жита під час зберігання
Authors: Букін, А. Ю.
metadata.dc.contributor.advisor: Гавриш, Т. В.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Букін А. Ю. Вплив температури та відносної вологості на вуглеводно-амілазний комплекс жита під час зберігання. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. Т. В. Гавриш . Харків: ДБТУ, 2024. С. 12
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60483
Appears in Collections:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_13-13.pdf106.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.