Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5992
Назва: Дослідження екстракції хлорофілу під час використання різної апаратури, що забезпечує процес перемішування
Автори: Погожих, М. І.
Міщенко, Т. В.
Ключові слова: екстракція хлорофілу із кропиви;процес перемішування
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Погожих М. І., Міщенко Т. В. Дослідження екстракції хлорофілу під час використання різної апаратури, що забезпечує процес перемішування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 323-326.
Короткий огляд (реферат): Досліджено кінетику екстракції хлорофілу із кропиви, сушеної методом СТП, залежно від апаратури, що забезпечує процес перемішування.
Investigated the kinetics of the extraction of chlorophyll from nettle, dried by STР, depending on the hardware, providing the process of mixing.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5992
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (13)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_1_53.pdf169.22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.