Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5992
Название: Дослідження екстракції хлорофілу під час використання різної апаратури, що забезпечує процес перемішування
Авторы: Погожих, М. І.
Міщенко, Т. В.
Ключевые слова: екстракція хлорофілу із кропиви;процес перемішування
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Погожих М. І., Міщенко Т. В. Дослідження екстракції хлорофілу під час використання різної апаратури, що забезпечує процес перемішування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 323-326.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено кінетику екстракції хлорофілу із кропиви, сушеної методом СТП, залежно від апаратури, що забезпечує процес перемішування.
Investigated the kinetics of the extraction of chlorophyll from nettle, dried by STР, depending on the hardware, providing the process of mixing.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5992
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (13)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_1_53.pdf169.22 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.